E-LEARNING RENDSZEREK KÉSZÍTÉSE
KIS-, ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK VALAMINT
OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK SZÁMÁRA

MINDEN, AMIRE CSAK SZÜKSÉGED
VAN EGY TÁVOKTATÁSI RENDSZERHEZ!

LMS rendszerünk, segít egy prémium szintű oktatási platform létrehozásában gyorsan és egyszerűen. Indítsd el távoktatási rendszered még ma!

NEM CSAK EGY LMS RENDSZER
HANEM EGY TELJES WEBOLDAL

LMS rendszer csomagjaink nem csak egy rendszert hanem egy teljes értékű weboldalt vagy landig page-et tartalmaznak ahonnan elérhetőek a tanfolyamok.

INTÉZD ISKOLÁD ÜGYEIT AZ ONLINE
PRÉMIUM ÜGYKEZELŐI FELÜLETEN

Intézz mindent egyetlen felületről a kifinomult vezérlőpanelről. Érj el mindent egy kattintással és folyamatos képet kapsz a diákok teljesítményéről.

DINAMIKUS TANANYAGOK
ÉS LECKÉK KÉSZÍTÉSE EGYSZERŰEN

Hozd létre leckéidet egyszerűen és gyorsan a rendszer saját szerkesztő felületével. A rendszer támogatja a legtöbb szövegszerkesztő programot és formátumot.

CSINÁLJ ANNYI TANFOLYAMOT
AMENNYIT CSAK SZERETNÉL

Az oktatási rendszernek nincs korlátja a hallgatók és tanfolyamok szempontjából. Hozz létre korlátlan számú tanfolyamot és rendelj hozzá korlátlan számú hallgatót.

A TANFOLYAM BEFEJEZÉSE UTÁN AUToMATIKUS OKLEVÉL KÉSZÍTÉS

Készíts okleveleket vagy állíts ki igazolást a tanfolyam elvégzéséről. A diákok automatikusan megkapják emailben amikor sikeresen elvégezték a tanfolyamot.

KORLÁTLAN TESZTEK ÉS VIZSGÁK LÉTREHOZÁSA AZ ONLINE FELÜLETEN

Készíts teszteket és online vizsgákat a diákok tudásának ellenőrzésére. Minden tanfolyamhoz korlátlan tesztkérdés tölthető fel.

ÉRTÉKESÍTSD A TANFOLYAMOKAT ONLINE KÖZVETLENÜL AZ OLDALRÓL

A rendszer együttműködik a Woocommerce webáruházakkal és önmagában is tartalmazza az értékesítéshez használható elemeket.

KORLÁTOZHATOD AZ IDŐT
A TESZTEK, VIZSGÁK KITÖLTÉSÉNÉL

Korlátozd az időt a tanfolyam elvégzéséhez vagy a tesztek kitöltéséhez. Tökéletes módszer arra, hogy egy tanfolyamot csak bizonyos ideig érhetnek el a diákok.

KÉSZÍTS OKTATÓI FIÓKOKAT ÉS
RENDELD ŐKET A TANFOLYAMHOZ

Készíts oktatói profilokat, hogy mások is segítsenek a munkádba. Rendelt őket tanfolyamokhoz és segítsenek a diákoknak amikor és ott ahol csak akarnak.

HOZZ LÉTRE CSOPORTOKAT
A TANULÓK ÉS TANÁROK SZÁMÁRA

Hozz létre osztályokat vagy tanulói csoportokat annak érdekében, hogy könnyebben átlásd a rendszert. A diákok kommunikálhatnak egymással és oktatóikkal.

KÉPZÉSEK ONLINE NAPLÓZÁSA
ÉS PONTRENDSZER ALKALMAZÁSA

A rendszer segít abban, hogy a teljes tanfolyamot naplózza és statisztikákat készít a diákokról vagy arról, hogy egy tanfolyamon milyen eredményeket érnek el.

GYORS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS KÖZVETLENÜL AZ OLDALADON

Az értékesítéshez használhatsz bankkártyás fizetést amivel teljesen automatizálható az értékesítési folyamat. Integráld mellé számlázó programodat is.

LMS RENDSZER KÉSZÍTÉS

MENNYIBE IS KERÜL EZ NEKEM?
TÁVOKTATÁSI RENDSZER ÁRLISTA

GYAKORI KÉRDÉSEK E-LEARNING ÉS
TÁVOKTATÁS RENDSZERREL KAPCSOLATBAN

Összegyűjtöttünk néhány kérdést amit sokszor feltesznek nekünk. Amennyiben olyan kérdésed lenne amit nem találsz meg itt írj nekünk bizalommal!

Leegyszerűsítve, a tárhely az a hely, ahol a weboldal adatai és elemei vannak tárolva. Ezek láthatóak és hozzáférhetőek az interneten keresztül a választott domainen keresztül.

Minden esetben megrendelés után. A tárhelyeket kizárólag megtörténk fizetési tranzakció után aktiváljuk.

Egyszerűen csak kattints a választott csomag alatt található „megrendelem” gombra és töltsd ki a megrendelő űrlapot. Add meg a megrendeléshez szükséges adatokat és véglegesítsd a rendelésed. Fizesd ki a megrendelést. Amint feldolgoztuk megrendelésed küldeni fogunk egy adminisztrációs lapot amit aláírva és befotózva vissza kell küldened és már aktiváljuk is a tárhelyedet és elindíjtuk a domain regisztrációt!

A befizetés után a tárhelyhez és a domain nevekhez dokumentumok szükségesek, így a regisztrációs idő tőled is függ. Ha mindent megkapunk, akkor a tárhelyedet azonnal használhatod a  .hu domain regisztráció pedig kb. 24 óra alatt történik meg.

Természetesen igen! Ennek folyamata néhány napot vehet igénybe. Általában gyorsan akár egy munkanap alatt is át tudjuk regisztrálni a domain nevedet. Tárhely csomag megrendelésnél a választott domain névnél jelöld be az átregisztrálom lehetőséget.

A nálunk regisztrált domain nevekhez elérhető a domain alapú RapidSSL szolgáltatásunk melynek külön fizetendő díja van. A megrendelésnél jelöld be az SSL tanusítvány lehetőséget. Természetesen a későbbiekben a nálunk meglévő domain nevekhez bármikor igényelhetsz SSL tanusítványt ügyfélszolgálatunkon.

ALAP LMS CSOMAG

149.900HUF+(ÁFA)-TÓL
Korlátlan felhasználó
az ár 1 tanfolyamra vonatkozik
LANDING PAGE (ONEPAGE)
cloud keeper felületen érhető el
CLOUD KEEPER ALDOMAIN
vizsgvizsga modult tartalmaz
oklevél készítést tartalmaz

EGYEDI LMS RENDSZER

599.900HUF+(ÁFA)-TÓL
KORLÁTLAN FELHASZNÁLÓ
KORLÁTLAN TANFOLYAM
TELJES WEBOLDAL KÉSZÍTÉS
AJÁNDÉK EGY (.HU) DOMAIN
VÁLASZTHATÓ TÁRHELY CSOMAG
ELÉRHETŐ AZ ÖSSZES LMS FUNKCIÓ
SSL TANUSÍTVÁNY

*A feltűntetett árak nettó árak és nem tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t. A tárhely csomagokhoz minden esetben ajándékba adunk egy (.HU) végződésű nem prémium kategóriába tartozó domain nevet. Tárhely csomagjaink 1 éves szerződéssel vásárolhatóak meg. Bővebb tájékoztatásért vagy személyreszabott ajánlatért keresd ügyfélszolgálatunkat bizalommal.

Nem tudod, hogy melyik csomagunkat válaszd? Teljesen egyedi elképzeléseid vannak? Segítünk!

SEGÍTHETÜNK? KÉRD EGYEDI AJÁNLATUNKAT MOST!

MEGTALÁLTAD AMIRE SZÜKSÉGED VAN?
NÉZD MEG MÁS SZOLGÁLTATÁSAINKAT IS!

ipad-820272-1920-1920x1280

WEBSHOP KÉSZÍTÉS -
LEGYÉL SIKERES ONLINE IS!

Szeretnéd online értékesítani termékeidet? 
Webshopjaink segítségével bárhonnan, bárki részére könnyedén értékesíthetsz. Webáruház csomagjaink mindent tartalmaznak amire csak szükséged lehet a gördülékeny értékesítéshez.

computer-1867758_1920

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS -
LEGYÉL SIKERES ONLINE IS!

Neked van már weboldalad? Szolgáltatásunkat magánszemélyek, kis- és középvállalkozások részére biztosítjuk rövid határidővel kedvező árak mellett. Tegyél próbára minket és nézd meg csomagjainkat most!

laptop-3087585_1920

TÁVOKTATÁSI RENDSZEREK -
LEGYEN NEKED IS ONLINE ISKOLÁD!

Szeretnéd online értékesítani termékeidet? 
Webshopjaink segítségével bárhonnan, bárki részére könnyedén értékesíthetsz. Webáruház csomagjaink mindent tartalmaznak amire csak szükséged lehet a gördülékeny értékesítéshez.

SEGÍTHETÜNK? ÍRJ NEKÜNK BÁRMIKOR!

További információért keress bennünket bizalommal hétköznapokon 9:00-17:00 között +36 70 639 8574 telefonszámon vagy az info@cloudkeeper.hu címen.